Varkenshaas met rodebieten, gebakken peer en walnootsalade

Voor de niet koolhydraatarmen serveren met gekookte krieltjes

Ingredienten

Bereiding

  1. Snij de rode ui in halve ringen
  2. Wrijf de varkenshaas in met peper en zout
  3. verhit el roomboter in een koekenpan
  4. bak de varkenshaas met de rode uit 2-3 minuten per kan op hoog vuur
  5. dek de pan af en bak nog 5-6minuten op middelhoog vuur
  6. haal de varkenshaas uit de pan en verpak in aluminiumfolie (laat rusten)
  7. blus de ui af met zarte balsamicoazijn en laat dit 2-3 minuten al roerend inkoken
  8. snij de rode bieten in blokjes van 2 cm
  9. verwijder het kokhuis van de peer en snijd in parten
  10. verhit 1 el roomboter in een koekenpan
  11. bak de peer 1-2 minuten per kant
  12. meng in een saldekom de mosterd, hoing, wittewijnazijn en extravierge ofijolie met peper en zout tot een dressing
  13. voeg de gemenge sla, rode biet en walnoot aan toe en meng dit
  14. verdeel sla, peer en varkenhaas over de borden.
bron: Hello Fresh