Zalm in mosterdsaus

Ingredienten

Bereiding

  1. verwarm de over op 180 graden
  2. Snij de venkel in dunne plakken
  3. Snij el peterselie en venkelgroen fijn
  4. pers knoflook
  5. mix alles met peper en zout met scheut olijolie.
  6. zet 30 minuten in de oven
  7. Snij de ui fijn en bak zachtjes met wat boter of olijfolie en 1 el peterselie
  8. voeg de mosterd , slagroom en bouillon toe
  9. laat dit inkoken to de helft van vocht is verdampt
  10. breng op smaak met peper en zout
  11. verhit nu de grilpan op hoog vuur
  12. bestrijk de zalfilet met olijfolie en peper
  13. leg dit in de grillpan en bak ongeveer 6 minuten - keer halverwege om
  14. schep saus op het bord met daarop de gegrilde zalm, serveer dit met de ovengroente.
bron: voeding leeft